Hírek, események

Túl a Silk Way-rali féltávján

Nagy reményekkel rajtolt el idén a Szalay Balázs és Bunkoczi László alkotta Opel Dakar Team a 2016-os Silk Way-ralin. A NET’54 által támogatott páros mögött már 10 sikeres és izgalmas nap áll, az összesen 16 napig tartó Moszkvától Pekingbe vezető verseny során. A féltáv teljesítésén túl összefoglaltuk az eddig történteket.

Rajt a Vörös térről

Hazautazik a magyar jégkorong-válogatott Szentpétervárról

A tegnapi fehérorosz-francia meccs a magyar csapat számára kedvezőtlenül alakult, hisz Fehéroroszország 3-0-lal győzedelmeskedett Franciaország felett, így nem jutottunk tovább. Bár a fiúk csalódottak, mindenki más mérhetetlenül büszke rájuk.

Eseménydús hetek állnak a magyar férfi jégkorong-válogatott mögött. Míg néhány napja még sporttörténelmet írtak Fehéroroszország elleni meccsük alatt, most ugyanez a csapat küldte haza őket, így jövőre ismét az I/A-ban folytatja pályafutását a magyar válogatott.

Hideget és meleget is kapott a magyar jégkorong-válogatott

Vegyes eredményekkel zárult és indult a hét a magyar férfi jégkorong-válogatott életében. A csapat bennmaradásának sorsa még nem dőlt el, keddig még szurkolhatunk és izgulhatunk a fiúkért.

Jégkorong VB: „Itt váltunk csapattá”

Koncentráció, összehangolt összjáték, taktika, csapatmunka és kitűnő védés – ez jellemezte a szerda esti finn-magyar jégkorongmérkőzést. Bár a világhíres finn válogatott 3-0-ra nyert, a magyar csapat játéka és Vay Ádám védései is figyelemre méltóak voltak.

Jégkorong VB: első magyar eredmények

4-1-re nyert Szlovákia Magyarország ellen a férfi felnőtt jégkorong világbajnokság szentpétervári meccsén. Bemutatkozó mérkőzésünk után a világranglista első, olimpiai és világbajnoki címvédő Kanada következett, melyre a fiúk már alaposan felszívták magukat, s derekasan helyt álltak, de a kifejezetten erős ellenfél végül 7-1-re vert minket. 

Hálózati konfigurációs hézagokat derít fel új fejlesztésünk

10 hálózati eszközből 9-nél találhatók az optimális működést akadályozó, illetve biztonsági rést eredményező beállítási hibák, derült új fejlesztésünk éles üzeméből. A NETaudIT nevű rendszer akár többezres eszközparkot is képes mindössze 15 perc alatt átvizsgálni, majd az optimális beállításokra javaslatot tenni Cisco, Avaya, HP, illetve Alcatel eszközöket alkalmazó, de tetszőleges gyártóval bővíthető környezetben.

 

Történelmet írt a DVTK csapata a MOL Ligában

A MOL jégkorong liga utolsó mérkőzése ezúttal is meglepetésekkel és izgalmakkal teli perceket tartogatott. A Jegesmedvék együttese veretlenül érkezett a megmérettetésre, és tavalyi bajnoki címét megvédve idén is a liga győztes csapata lett. A tüskecsarnoki győzelemmel már két MOL Liga győzelmet és két magyar bajnoki címet tudhat magáénak a DVTK.

Opel Dakar Team sikere az Africa Race-en

2016 izgalmasan indult Szalay Balázs és Bunkoczi László számára, hiszen a meseszép Rózsaszín-tónál ünnepelhették idei első célba érésüket, amivel a 13. helyen végeztek a viszontagságos versenykörülmények ellenére.

NET’54 az Africa Race-en

Vállalatunk a Szalay team egyik támogatójaként járul hozzá a magyar csapat sikeréhez az Africa Race-en. A résztvevők már keményen készülnek, és szükség is van rá, hiszen a világ legkegyetlenebb sivatagjába, a Szaharába indulnak december végén.

Látogasson el hozzánk az idei ITBN-en

Újjászületik a 2005-ben útjára indult Informatikai Biztonság Napja (ITBN). Új helyszínen, a hatalmas Groupama Arénában kerül megrendezésre az első ITBN CONF-EXPO, amely 2015. szeptember 23-24-én várja a látogatókat. Az esemény támogatójaként cégünk saját, 2-es számú standján várja az érdeklődőket az Arénában, melynek informatikai rendszerét mi terveztük és építettük ki.

Oldalak

Feliratkozás RSS - blogok csatornájára