Avaya Gold partnerPartnerség: Platinum Enterprise Business Partner, Service Expert

 

Specializációk: Data Expert, UC Expert, CC Expert, Radvision video partner

 

A kisebb cégektől a nagyvállalatokig mindenki megtalálja a számára legjobb megoldást az Avaya portfóliójában, melyben magas megbízhatóságú IP telefon rendszerek, kommunikációs szoftverek és alkalmazások egyaránt megtalálhatók. Az Avaya termékei a valós idejű kommunikáció kívánta minőséget és megbízhatóságot nyújtják, és illeszkednek a folyamatosan változó üzleti követelményekhez. Az Avaya piacvezetőként meghatározó szerepet játszik a hang- és adatkommunikáció egységesítésében.

Az Avaya termékek forgalmazásában elért sikereinket igazolja, hogy 2010-ben és 2011-ben egyaránt elnyertük az Év Avaya Partnere minősítést, 2011 óta Avaya Gold Business Partnerként, 2015 óta pedig Avaya Platinum Business Partnerként szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Az Avaya megoldásai és az általunk nyújtott szakmai felkészültség lehetővé teszi a cégek és vállalkozások számára, hogy professzionális szolgáltatásokat nyújtsanak, és kiemelkedő üzleti eredményeket érjenek el.

 

Amennyiben többet szeretne megtudni az Avaya termékportfóliónkról, vagy ajánlatot szeretne kérni az általunk forgalmazott megoldások valamelyikére, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

  Információkérés

További partnereink