Check Point

Check Point Bronze partnerPartnerség: Bronze Partner

 

A Check Point Software Technologies az internet, végpont és adatbiztonsági megoldások globális vezető gyártója. Az általunk forgalmazott Check Point megoldások kompromisszumok nélküli védelmet biztosítanak ügyfeleink számára a legkülönbözőbb típusú fenyegetések ellen, miközben csökkentik a rendszerek összetettségét és a fenntartás költségét.

Aktuális Check Point termékkínálatunk lefedi a biztonsági funkciókat tartalmazó Software Blade architektúrán keresztül a határvonal, a hálózat belső területei, adatok, a web és a végpont biztonsági megoldásokkal szembeni igényeket egyaránt.

A Check Point az egyetlen vállalat, amely a technológia szintjén túllépve, a biztonságot mint üzleti folyamatot definiálja. 3D biztonsági megközelítése a biztonsági előírások, azok alkalmazása és az emberek kivételes kombinációjaként nagyobb védelmet nyújt az információ-erőforrások számára, miközben segíti a szervezeteket az üzleti szükségleteikhez illeszkedő biztonsági tervek implementációjában. Ennek köszönhetően a Check Pointot az egyik leginnovatívabb biztonsági gyártóként tartják számon.

Dinamikus Software Blade architektúrája révén rugalmas és egyszerű továbbfejlődési lehetőséget kínál. Megoldásai teljes mértékben testre szabhatóak, így az elemzést és értékelést követően minden ügyfelünk számára a lehető legtökéletesebb rendszert tudjuk kiépíteni bármely szervezet vagy környezet biztonsági igényeire nézve.

Cégünk 2012 óta kiemelt minősítésű partnerként kínálja hazánkban a Check Point Software Technologies megoldásait.

 

Ha többet szeretne megtudni a Check Point határvédelmi és biztonsági megoldásairól, vagy szeretne ajánlatot kérni egy megbízható adatbiztonsági rendszer kiépítésére, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

  Információkérés

További partnereink