Cisco Gold partnerPartnerség: Gold Certified Partner

 

Specializációk:Advanced Collaboration Architecture, Advanced Data Center Architecture, Small Business, Advanced Routing & Switching, Advanced Unified Communications, Advanced Wireless LAN

 

A Cisco Systems világszerte élen jár az innovatív termékek és technológiák fejlesztésében, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában. Az 1984-ben alapított Cisco Systems a hálózati gazdaság előfutárából mára a hálózati eszközök világviszonylatban is legnagyobb gyártójává és forgalmazójává nőtte ki magát.

A Cisco teljes értékű hálózati megoldásokat kínál, melyek az egyéni felhasználók, illetve a vállalati hálózatok számára egységes információs rendszert biztosítanak, és lehetővé teszik, hogy más hálózatokhoz kapcsolódjanak. Ezen technológiák között megtaláljuk az új generációs routereket és switcheket, az IP-alapú hang-, adat-, és videoátvitelt, az optikai hálózatokat, illetve a vezeték nélküli és adattároló hálózatokat, biztonsági megoldásokat, szélessávú technológiákat és a tartalomszolgáltató hálózatokat egyaránt. A Cisco legújabb kollaborációs platformja és videokonferencia megoldása új léptéket teremt az üzleti kommunikációban.

2012 óta minősített Cisco Gold Partnerként a Cisco termékek teljes palettáját kínáljuk ügyfeleink részére, akiket a telepítés mellett teljes körű elemzéssel és tanácsadással látunk el a valóban személyre szabott megoldás kialakítás érdekében. Együttműködésünk során 2010-ben a Cisco az Év Partnere minősítéssel díjazta munkánkat, ezzel is elismerve a hálózati megoldások területén elért eredményeinket. 2014-ben az Év Nagyvállalati Partnere díjat vehettük át, ami a Cisco talán legjelentősebb partneri kitüntetése.

 

Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy ajánlatot szeretne kérni az általunk forgalmazott Cisco megoldások valamelyikére, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

  Információkérés

További partnereink