Partnerség: VIP+ Gold

Már 30 éve nyújt megbízható megoldásokat az információ technológia hálózati szegmensében megoldást keresőknek. Üzleti termék portfoliója választ ad a 

kis- és középvállalati szinten felmerülő igényektől a nagy vállalati méretig terjedő skálán switching és wi-fi megoldásokban.

Magyarországi képviseletének 2002-es megnyitása óta stratégiai partnere lett a telekommunikációs szektor és a rendszerintegrációs terület legnagyobb szereplőinek. 2006 óta folyamatos jelenléttel áll partnerei rendelkezésére a közbeszerzésben is. Minden esetben megfelelően felkészült partnerekkel, élettartam garanciával rendelkező eszközökkel áll a piaci igények elé. A NET’54 VIP+ Gold partneri minősítést szerzett a D-Link rendszerében.

Az egyre magasabb szintű biztonságot és szolgáltatási színvonalat megkövetelő partnereknek köszönhetően, nyugat-európai rendsze­reihez hasonlóan öt éve olyan szerviz hátteret biztosít Magyarországon is, mely lehetővé teszi az év bármely napján, az ország bármely részén a 4 órán belüli reagálást.

 

Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy ajánlatot szeretne kérni az általunk forgalmazott D-Link megoldások valamelyikére, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

  Információkérés

További partnereink