EMC partnerAz EMC piacvezető IT tároló megoldásokat szállító hardver- és szoftvergyártó, amely elsősorban az adattárolás, a mentés és visszaállítás, az archiválás és a felhő alapú rendszerek számítástechnikai fejlesztései területén nyújt kiemelkedőt.

Az ügyféligények maximális kiszolgálását az EMC megoldások széles körű skálázhatósága biztosítja, illetve, hogy számos más rendszerrel és más gyártók termékeivel is könnyedén integrálható, így ideális megoldást jelent vállalata számára, bármilyen mentőszoftvert, virtualizációs platformot vagy akár felhőszolgáltatást használ.

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik EMC adattároló, menedzselő és archiváló rendszerek forgalmazásával és telepítésével, így maximális védelmet biztosítunk elektronikus levelezéséből érkező adatai, üzleti információi és adatbázisai számára egyaránt. Legyen szó bármilyen iparágról, az EMC megoldásai között biztosan megtaláljuk az Ön számára szükséges adattárolási és védelmi megoldást. Sok éves szakmai tapasztalatunknak és a gyártóval való szoros kapcsoltunknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy az üzleti folyamataira szabott, rugalmas megoldást alakítunk ki, legyen szó bármilyen problémáról.

 

Amennyiben szeretne többet megtudni az EMC adattárolási és adatvédelmi megoldásairól, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérjen ajánlatot kollégánktól!

  Információkérés

További partnereink