NET'54 VMware partnerPartnerség: Professional Solution Provider

 

A VMware az egyik legjelentősebb szereplő a virtualizációs piacon, amely megoldásaival az adatközponttól a mobileszközökig terjedően támogatja ügyfeleink privát felhő felé vezető útját. A VMware a virtualizáció minden területén bizonyított már, legyen szó szerver virtualizációról, desktop virtualizációról, kliens vagy akár alkalmazás virtualizációról.

A VMware megoldásainak köszönhetően rugalmas és költséghatékony üzemeltetést lehetővé tevő rendszereket biztosítunk, melyek a magas rendelkezésre állásból adódóan lehetővé teszik a leállás nélküli ügyfélkiszolgálást, jelentősen javítva ezzel az ügyfél-elégedettséget.

Ráadásul a VMware szerver virtualizációs megoldásaival jelentős költségmegtakarítást érhet el hosszú távon, mivel kevesebb fizikai szerver használatára lesz szükség ugyanakkora erőforrás kiszolgálásához, amely jóval kevesebb energiafelhasználást eredményez.

A NET’54 hosszú évek óta kiemelkedő partneri kapcsolatot ápol a VMware-rel, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a Professional Solution Provider minősítés. Ennek köszönhetően rugalmas és személyre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, legyen szó bármilyen virtualizációval kapcsolatos kihívásról.

 

Amennyiben személyre szabott virtualizációs megoldásra van szüksége, forduljon hozzánk bátran elérhetőségeink bármelyikén!

  Információkérés

További partnereink