Websense magyarországi partnerAz 1994 óta működő Websense a Gartner értékelése alapján több éve piacvezető szerepet tölt be a webtartalomszűrésben, pár éve pedig jelentős előrelépést mutatott be az adatszivárgás elleni védelem és e-mail tartalomszűrés területén.

Ha maximális biztonságot és védelmet szeretne biztosítani vállalata üzletmenet-folytonossági szempontból kritikus szolgáltatásai (e-mail, hálózat, szerverek, kliensek) és adatai számára, akkor válassza a Websense termékeit, melyek kiemelkedően hatékony és teljes körű megoldást kínálnak ezekre a problémákra.

A Websense által kínált termékkomponensekhez tartozó egyesített platform előnye, hogy információfókuszú védelmet nyújt. Egyedi megközelítésének alapja, hogy a kommunikációs csatorna csak másodlagos szerephez jut, így különlegesen hatékony módon képes az érzékeny adatok védelmét biztosítani.

A Websense termékek másik előnye a piacon lévő hasonló termékekhez képest, hogy skálázhatóságuk egyedülálló, így a különböző igényeknek és cégméreteknek megfelelő változatokkal a teljes web-, e-mail -, mobil- és adatbiztonsági terület lefedhető.

 

Ha Ön is maximális biztonságban és védelem alatt szeretné tudni vállalata üzletmenet-folytonossági szempontból kritikus szolgáltatásait és adatait, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk az Ön igényeihez leginkább illő Websense megoldást!

  Információkérés

További partnereink