Cégbemutató

NET'54 logóRugalmas, megbízható, profi üzleti kommunikáció
 

A NET’54 Kft. 1996-os alakulását követően a telekommunikáció, azon belül is az alközponti és call center megoldások területén ért el jelentős sikereket. Az Avaya alvállalkozójaként gyakorlatilag megkerülhetetlenné vált cégünk az ezen termékkörrel kapcsolatos rendszerek tervezésében, kivitelezésében és karbantartásában.

A technológia és a piac változásával a telekommunikációs és IT rendszerek egyre nagyobb mértékben integrálódtak, így a NET’54 is felvette a portfoliójába az IT megoldásokkal kapcsolatos gyártókat, megoldásokat. A nyitás talán legjelentősebb gyártója a Cisco, ami a telekommunikáció mellett az IT rendszerek terén is igen jelentős termékpalettával bír, amit folyamatosan fejleszt, gyakran piacvezető megoldásokat mutatva a piacnak.

A kínálat bővítése értelemszerűen a szakemberek terén is bővülést hozott; folyamatos képzéssel és rekrutációval a NET’54 az utóbbi években megduplázta dolgozóinak számát és továbbra is folyamatosan integrálja a magasan képzett munkaerőt.

A Cisco belépésével az ahhoz kapcsolódó és a Cisco rendszereket kiegészítő további gyártók is felkerültek a palettánkra, így mára már a hazai piacon egyedülállóan széles gyártói és megoldásokra vonatkozó kínálattal tudjuk kiszolgálni ügyfeleink üzleti és technológia igényeit.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyártókkal a lehető leginkább integrált kapcsolatot tudjuk kialakítani, így azok saját partneri rendszereiben mindig törekszünk az elérhető legmagasabb partneri fokozat megszerzésére. A 2015-ös évet már Cisco, Microsoft és HP Gold partnerként, Cisco Partner Shared Support partnerként, illetve Avaya Platinum partnerként kezdtük és folyamatosan dolgozunk ezen szintek fenntartásán.

 

Amennyiben szeretne többet megtudni rólunk, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Kapcsolat  Információkérés