Díjaink, minősítéseink

Az elmúlt évek során az alábbi minősítésekkel gazdagodtunk, melyek mindegyike szakmai hozzáértésünket és megbízhatóságunkat szavatolja.

Cisco Gold partnerCisco Gold partnerminősítés

A legmagasabb minősítési fokozat elérése érdekében jelentősen bővítettük a Cisco hálózati és informatikai portfóliójához kapcsolódó kompetenciáinkat.

Az elvárásokhoz hozzátartozott, hogy legalább négy CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert) minősítéssel bíró műszaki szakemberrel rendelkezzünk.  A CCIE a Cisco által kiadott legmagasabb fokozatú, kétévente megújítandó vizsga, melyet kizárólag kiemelkedő elméleti és gyakorlati szaktudással rendelkező mérnökök szerezhetnek meg.

Kapcsolódó hír megtekintése

 

Microsoft Gold partnerMicrosoft Gold partnerminősítés

Magyarországon az elsők között érdemeltük ki a Microsoft Communications kompetencia Gold fokozatú partnerminősítését. A Microsoft által kidolgozott szigorú minősítési rendszer elsődleges feltételei közt szerepel a kiemelkedő szaktudású, kijelölt tanúsítványokkal rendelkező szakembergárda.

A Microsoft Gold partneri cím megszerzése szigorú feltételekhez kötött, így szavatolja, hogy a partner rendelkezik a megfelelő szaktudással, háttérrendszerekkel, valamint üzleti tudással az üzenetváltás, jelenlétkezelés, konferenciakezelés terén, valamint a hang- és videotovábbítás, illetve a Lync Online területén.

Kapcsolódó hír megtekintése

 

Avaya Gold partner minősítésAvaya Platinum partnerminősítés

2015-ös szakmai és üzleti eredményeink alapján elnyertük az Avaya Platinum Business Partner státuszt.

Az egységes kommunikációt, kontakt centereket és ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat biztosító Avaya auditálta magyarországi viszonteladó partnereit, melynek eredményeként elnyertük az Avaya Platinum Partneri státuszt. A cím megszerzésében két tényező, a hazai Avaya-partnerek körében nyújtott kimagasló értékesítési teljesítményünk, illetve az Avaya-minősítéssel rendelkező szakembereink száma játszotta a kulcsszerepet.

 

ISO 14001 tanúsítvány - Környezetirányítási rendszer

Cégünk 2008. január 1-je óta működteti ISO 14001 szabványnak megfelelő környezetirányítási rendszerét, ami társadalmi és környezeti felelősségvállalásunkat foglalja keretbe. Tevékenységünkben ettől a pillanattól intézményesen szerepet kap környezetünk védelme, mind a napi munkavégzésben, mind a hosszú távú célok elérésében.

ISO 14001 tanúsítvány letöltése

 

ISO 9001 tanúsítvány - Minőségirányítási rendszer

Cégünk 2004. április 1-je óta külső cég által tanúsított ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint működik, ami garanciát jelent ügyfeleink még jobb kiszolgálására.

Az ügyfelekkel való kapcsolatok során a minőségi munkavégzést tekintjük elsődleges fontosságúnak. A minőségirányítás 2004 óta meghatározza és segíti cégünk mindennapi életét, illetve munkatársaink napi munkavégzését.

Tevékenységünk fókuszában a telekommunikációs megoldások kivitelezése, karbantartása és szervizelése, valamint a szoftverfejlesztés áll. Ezen tevékenységek során olyan szolgáltatásrendszert biztosítunk ügyfeleinknek, amely teljes mértékben kiszolgálja őket. A vezetők minőség iránti elkötelezettségét példamutató magatartásuk és minőségjavító tevékenység irányításában vállalt tudatos szerepük hitelesíti.

Az ISO 9001 tanúsítvány letöltése