Karrier

 

Az 1996-ban alapított 100%-os magyar tulajdonban lévő NET’54 Kft. két évtized alatt a magyar piac egyik legmeghatározóbb információs és kommunikációs technológiai szolgáltatójává vált. A folyamatosan bővülő ügyfélkör igényeit saját erőforrásai és stabil partneri hálózatának támogatásával szolgálja ki. A NET’54 sikerrel ötvözi a középvállalatok gyorsaságát, rugalmasságát, költséghatékonyságát a nagyvállalatok megoldásaira jellemző testreszabottsággal, szakértelemmel és minőséggel. Ahhoz, hogy tökéletes szolgáltatási színvonalon támogassuk ügyfeleinket, magunknak is szilárd alapokra van szükségünk. Ezt az alapot kiemelkedő tudású munkatársaink jelentik, akikre bátran támaszkodva építjük jövőnket. 

 

 

Miért válassz minket?

Mert egy 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező társaságban itthon, magyar nyelvi környezetben is megvalósíthatod karriercéljaid, tartós értékeket teremthetsz, és építő részévé válhatsz egy dinamikus újítási és megújulási folyamatnak.
Az évi több mint 5 milliárd Ft-os forgalom és stabil tulajdonosi háttér révén biztos jövőt remélhetsz nálunk.
 

Kiket keresünk? 

Kezdeményező, innovatív, mindig megújulni és fejlődni vágyó munkatársakat keresünk, akik elkötelezettek és minőségi munkával szeretnének értéket teremteni, akik egy együttműködő és hatékony csapat részeként szeretnének mindig többet és jobbat alkotni.
 

Milyen értékeket vallunk?

Kiemelten fontos számunkra, hogy munkatársainknak olyan környezetet biztosítsunk, mely elősegíti szakmai elképzeléseik megvalósítását, fejlődést biztosít szakmai életútjukhoz és támogatja karrierépítésüket. Célunk, hogy a NET’54 Kft. Magyarország egyik legvonzóbb munkahelye legyen és meggyőződésünk, hogy a legjobb úton haladunk célunk megvalósítása felé.
 

Legyél TE is csapatunk tagja!

Budapesti irodánk a XIII. kerület Váci úton található, mely biztosítja munkatársaink részére is a kényelmes megközelítési lehetőséget, akár közösségi közlekedéssel, biciklivel, akár saját gépjárművel.  
 

Szeretnél nálunk dolgozni?

Amennyiben szívesen csatlakoznál ambiciózus, lelkes és szakmailag jól felkészült csapatunkhoz, küldd el önéletrajzod az allas@net54.hu címre!