Azt szeretné, ha munkatársai számára minél kevesebb kellemetlenséggel járna az új IT rendszerek bevezetése, és a napi munkamenetet sem gátolná?

 

Mi a telepítést követően sem engedjük el ügyfeleink kezét! Az általunk telepített összes IT rendszerhez biztosítunk oktatást és üzemeltetési támogatást ügyfeleink részére, ezzel is megkönnyítve az új megoldás implementációját. A bevezetést követően részletes oktatásban részesítjük a felhasználók mindegyikét annak érdekében, hogy a lehető legkisebb kellemetlenséget tapasztalják az új rendszer használatakor.

Oktatás és támogatás szolgáltatásunk keretében kezelői és üzemeltetői segítséget biztosítunk, illetve naprakészen tartjuk a rendszer használatához szükséges tananyagokat, hogy munkatársai akár egy fájl gyors fellapozásával megoldhassák a mindennapokban felmerülő kérdéseket.

 

Oktatási szemléletünk alapja, hogy mindenkit olyan szintű tudással vértezzünk fel, amire szüksége van az adott rendszer használatához. Egyik munkatársának sem kell többet foglalkoznia a rendszer megtanulásával, mint amennyire feltétlen szüksége van. De azt is garantáljuk, hogy oktatásunknak köszönhetően senkinél nem fordulhat elő, hogy nincs birtokában egy fontos információnak, amely az új IT rendszer használatához szükséges. Támogatásunk keretében minden egyes bevezetés és upgrade esetében vállaljuk a szükséges képzést.

 

Amennyiben IT megoldásainkhoz kapcsolódó oktatási támogatásunkat is szeretné igénybe venni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Információkérés