Rendszerfelmérés és optimalizálás

 

Nem biztos benne, hogy a leghatékonyabb informatikai rendszert használja? Szeretné, ha hosszú távon jelentősen csökkenthetné cége IT kiadásait?

 

Kérje rendszerfelmérés és -optimalizálás szolgáltatásunkat még ma!

 

Új rendszerek fejlesztése mellett és azt megelőzően teljes átvizsgálásnak vetjük alá meglévő informatikai rendszerét, melynek eredményeként egy optimalizációs javaslatot készítünk a hatékonyabb és biztonságosabb IT infrastruktúra kiépítése érdekében. Az alapos és részletes rendszerfelmérés részét képezik az ITIL felmérések, illetve azoknak a költséghatékonysági javaslatoknak a megfogalmazása, melyek hosszú távon a kiadások csökkenéséhez vezetnek. Az általunk készített javaslat tartalmazza az ajánlott rendszer paramétereit, pontos alkalmazhatóságát és a benne rejlő lehetőségeket.

Rendszervizsgálatainknak és optimalizációs javaslataink megfogalmazásának részét képezi a biztonsági audit elkészítése is, amelyben kitérünk azokra a veszélyekre, amelyek az informatikai rendszer biztonságát fenyegetik. Ezek kiküszöbölésére javaslatot készítünk a biztonsági audit során.

 

Amelyben Ön is szeretne tisztában lenni vállalata IT infrastruktúrájára leselkedő veszélyekkel, és szeretné tudni, hogyan alakíthatna ki költséghatékonyabb és megbízhatóbb rendszert, lépjen kapcsolatba velünk!

  Információkérés