Támogatás, karbantartás, üzemeltetés

 

Garanciát szeretne arra, hogy újonnan bevezetett IT rendszerei hosszú távon is megbízhatóan üzemelnek majd?

Hosszú távra tervezünk, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek az általunk javasolt és telepített megoldásokkal. Ehhez azonban az IT rendszerek gyakori karbantartása szükséges, melyet teljes körűen vállalunk ügyfeleink felé. Így a garanciaidőn túl is biztosan számíthat IT megoldásaira, és a befektetése is biztosan megtérül.

Rendszeres támogatás és üzemeltetés szolgáltatásunk keretében vállaljuk az általunk átadott rendszerek üzemeltetését gyártói támogatással, saját 7/24-es service desk biztosításával, illetve akár on site support lehetőségével kiegészítve.

 

Szükség esetén ügyfeleink kérésére helyszíni támogatással, észrevétlenül oldjuk meg a teljes telekommunikációs és informatikai infrastruktúra minden gondját. Az üzemeltetés és karbantartás általában a következőket foglalja magában: az átadott fejlesztések folyamatos felügyelete, a rendszer szükséges módosításainak végrehajtása, felhasználói beállítások módosítása, illetve az esetleges hibák analizálása és kijavítása.

 

Amennyiben szeretné, ha biztos kezekben lenne meglévő IT infrastruktúrájának üzemeltetése, keressen meg minket, és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

  Ajánlatkérés