Az Ön vállalata vajon mindent megtesz az üzletileg kritikus információk védelme érdekében? A véletlen felhasználói tevékenységtől az ipari kémtevékenységekig igen széles a vállalatokat fenyegető lehetőségek tárháza, melyek vírusok, malware-ek, hackerek és egyre kifinomultabb eszközök formájában ostromolják a titkos vállalati adatokat.

Ezért is fordítunk különös figyelmet a biztonsági megoldások területére, s tesszük ezt nemcsak eszköz és technológiai szinten, hanem a szabályozások és az üzleti biztonsági tanácsadás szintjén is, így holisztikus áttekintést adunk a biztonsági kérdések nehezen átlátható világában.


Miért ajánlott a hálózatbiztonsági megoldások bevezetése?

  • Mert egy vállalat legfőbb értéke az információ, s ha az IT infrastruktúrája védtelen a külső támadásokkal szemben, akkor az információ könnyen megszerezhetővé válik.
  • Mert évről évre egyre nagyobb számban jelennek meg a vállalati adatok eltulajdonítását végző eszközök és megoldások, ráadásul egyre kifinomultabbak.
  • Rendszermérnökeink a legfrissebb ismeretekkel felvértezve olyan gyártók biztonsági megoldásait vetik be, mint a Cisco, a Check Point, a Sourcefire vagy az F5.
 

Ha Önnek is fontos, hogy a vállalati információkhoz csak az férjen hozzá, aki rendelkezik a megfelelő jogosultságokkal, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ajánlatkérés  Információkérés

Kapcsolódó gyártók