Rendszerfelügyelet és menedzsment

Tudta Ön, hogy a rendszerleállások jelentős része megelőzhető, s így az ebből fakadó munkaidő-kiesés is minimalizálható? A szolgáltatás- és rendszermenedzsment keretében az informatikai szolgáltatások rendelkezésre állását biztosítjuk, mégpedig úgy, hogy az ügyfeleink által meghatározott célokhoz a leggazdaságosabb teljesítést párosítjuk.

Szolgáltatásunk az IT mint belső szolgáltató modelljének megvalósítását teszi lehetővé ügyfeleink számára. Lényegében tehát képesek vagyunk úgy biztosítani a zavartalan működést, mintha belső informatikai csapattal dolgozna, de mindezt költséghatékonyabb módon valósítjuk meg.


Miért érdemes rendszerfelügyelet és rendszermenedzsment szolgáltatásunkat választania?

  • A területen meghatározó gyártók legkorszerűbb megoldásait alkalmazzuk, melyekkel képesek vagyunk reagálni a legapróbb változásokra is.
  • A folyamatos felügyelet révén előre gondolkodunk, és olyan rendszerleállásokat kerülünk el, melyek egyébként komoly munkaidő-kiesést okozhattak volna.
  • Az esetlegesen bekövetkező szolgáltatáskiesések során a legjobb gyakorlatot alkalmazva tárjuk fel a problémát és minimalizáljuk a kiesési időt.
 

Ha Önnek is fontos a zavartalan 7/24-es működés, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ajánlatkérés  Információkérés

Kapcsolódó gyártók