Legyen bármilyen korszerű is egy informatikai rendszer, a hatékony és problémamentes működés alapvető feltétele a megfelelő fizikai réteg – vagyis jól megtervezett kábelrendszer – kialakítása.

Strukturált kábelezés szolgáltatásunk keretében a zavarmentes IP kommunikációt biztosító kábelezést végezzük el, melynek során az érvényes szabványokat és minősített rendszereket alkalmazva alakítjuk ki az akár rendkívül komplex hálózati topológiát. Így az erre épülő informatikai rendszerek megfelelő módon biztosítják az üzleti igények gördülékeny kiszolgálását.


Miért érdemes bennünket választani?

  • Közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a strukturált kábelezés terén.
  • Vonatkozó nemzetközi szakmai minősítésekkel felvértezett szakértőgárdánk ismeri a legkorszerűbb lehetőségeket és megoldásokat, így a legváratlanabb kihívásokra is van válaszuk.
  • Raktárkészletünknek köszönhetően a strukturált kábelezés kialakítása során nem kell a beszállítóra várni, minden eszköz azonnal rendelkezésre áll.
 

Ha Önnek is fontos, hogy vállalatánál az IT infrastruktúra biztos alapokra épüljön, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ajánlatkérés  Információkérés