Ma már a korlátoktól mentes munkavégzés alapvető követelmény. Éppen ezért elengedhetetlen a vezeték nélküli hálózati megoldások kialakítása, azonban ezek megtervezése és üzemeltetése komoly mérnöki szakértelmet és fejlett informatikai infrastruktúrát feltételez.

A mára klasszikusnak mondható területeken túl a BYOD menedzsment (Bring Your Own Device – Hozd a saját eszközödet!, vagyis a munkatársak saját eszközeinek a vállalati hálózatba történő integrálása) a vendégkezelés, a helymeghatározás támogatása vagy az olyan speciális helyszíneken történő megvalósítás, mint például egy futballstadion is felmerülhet.


Miért érdemes bennünket választani a vezeték nélküli hálózatok kialakításához?

  • Szakértőgárdánk évtizedes rendszermérnöki tapasztalattal a háta mögött tesz javaslatot az igényeket maximálisan lefedő drót nélküli megoldásra.
  • Képesek vagyunk a legkorszerűbb elvárásoknak is megfelelni, s eközben biztosítani a vállalati információk biztonságát.
  • Komoly szakértőbázisunk révén számunkra nincs megoldhatatlan feladat, akár egy futballpályán is biztosítjuk a zavartalan vezeték nélküli hálózati hozzáférést.
 

Ha Önnek is fontos, hogy munkatársai bárhol, bármilyen eszközről biztonságosan érjék el a munkájukhoz szükséges információkat, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ajánlatkérés  Információkérés

Kapcsolódó gyártók