Egységes kommunikáció, csoportmunka

  Hatékonyabb csoportmunka-kommunikációt és egységes kommunikációs platformot szeretne kialakítani vállalatánál?

 

Az eddig nehézkesen futó projekteknek vége, a korábban megfelelő kommunikációs eszközök és csatornák hiánya miatt döcögősen folyó közös munka ideje lejárt.

Egységes kommunikációs és csoportmunka megoldásaink révén hatékonyabbá tesszük a vállalati működést. Nincs több elveszett információ, illetve dokumentum-hozzáférési probléma. Komplett szolgáltatásunk keretében infrastruktúrát és szoftvert egyaránt biztosítunk az egységes kommunikáció megvalósításához és a csoportmunka támogatásához.

A vállalat hatékony működéséhez elengedhetetlen információáramláshoz olyan gyártók kifinomult és üzletileg kritikus adatokat megbízhatóan védő megoldásait nyújtjuk, mint az Avaya, a Cisco vagy a Microsoft. Megoldásaink bevezetése után dolgozói bármely eszközről képesek lesznek a munkájukhoz kapcsolódó információkat átadni, illetve megszerezni, egyszerűbbé és helytől függetlenné válik a csoportmunka.


Miért éri meg az egységes kommunikáció és a csoportmunka támogatás bevezetése?

  • A vállalat hatékony működéséhez elengedhetetlen információáramláshoz olyan gyártók kifinomult megoldásait vetjük be, mint az Avaya, a Cisco, illetve a Microsoft.
  • Szakértőink gondos igényfelmérést követően – az adott vállalat munkafolyamatait figyelembe véve – tervezik meg a csoportmunka ideális platformját.
  • Megoldásunk bevezetése után dolgozói bármely eszközről képesek lesznek a munkájukhoz kapcsolódó információkat átadni, illetve megszerezni, egyszerűbbé válik a csoportmunka.

 

  

Milyen megoldásokat kínálunk?

 

Válassza ki, hogy milyen típusú fejlesztésre lenne szüksége, és további segítségért vagy árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!