Szeretné vállalata kommunikációs költségeit jelentősen csökkenteni? Az IP telefon alkalmazása révén komoly megtakarítást érhet el, ráadásul kiépítéséhez nincs szükség jelentős beruházásra, hiszen az IP alapú telefónia a már rendelkezésre álló adathálózati infrastruktúrán könnyedén megvalósítható.

Az IP telefon rendkívül rugalmasan alakítható infrastruktúra, mivel elosztott rendszerről van szó, így nagyfokú redundanciával rendelkezik. Üzemeltetése egyszerű, segítségével a külső és belső vállalati kommunikációs költségek egyaránt optimalizálhatók.

Az IP telefon technológiának köszönhetően vállalata számára emelt szintű szolgáltatások és rendkívül széles integrációs lehetőségek lesznek elérhetők, így például címtárszolgáltatás, tartalommegjelenítés, illetve teljesen egyedi kommunikációs alkalmazások. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók az Avaya, a Cisco és a Microsoft termékei, illetve IP telefon megoldásai, így képesek vagyunk változatos igényekre is a legjobb megoldást szállítani.


Miért éri meg az IP telefon bevezetése?

  • Jelentős költségcsökkentés érhető el mind a belső, mind a külső kommunikációban.
  • A vállalat igényeire szabott egyedi kommunikációs szolgáltatások építhetők ki.
  • A bevezetéshez nincs szükség jelentős kezdeti beruházásra, az IP telefon a rendelkezésre álló adathálózaton keresztül üzemeltethető.
 

Ha Önnek is fontos, hogy távközlési költségeit csökkentse, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ajánlatkérés  Információkérés

Kapcsolódó gyártók