Speciális bróker és diszpécser rendszer

Munkatársai több száz vagy akár több ezer telefonhívást kezelnek naponta? Esetleg egyazon pillanatban is több vonalon tárgyalnak a legjobb ajánlat megszerzése érdekében?

Ez esetben vállalatának speciális bróker vagy diszpécser rendszerünkre van szüksége, amely gyors, egyszerű és korlátok nélküli üzletkötési lehetőséget biztosít kollégáinak.


Mit nyújt a rendszer?

  • Kompromisszummentes működést, azonnali elérést a dealer rendszerekhez akár nagy tömegű hívás egyetlen munkahelyről történő kezelése esetén is.
  • Folyamatos készenlétet, extrém rendelkezésre állást és biztonságos működést biztosít mindenkor, hogy halasztást nem tűrő telefonhívásait mindig zökkenőmentesen bonyolíthassa.

Kiknek ajánljuk?

Sok száz vagy ezer brókert alkalmazó cégeknek, reptereknek, energetikai szolgáltatóknak, akik nagy mennyiségű telefonhívást bonyolítanak le naponta. Olyan vállalatoknak, ahol fontos a temérdek beérkező hívás rögzítése és a telefonálással egy időben történő adatrögzítés, illetve a meglévő információk azonnali előkereshetősége.

Az IPC Treasury pénzügyi tranzakciókat támogató telefonrendszer lehetővé teszi, hogy az üzletkötések alkalmával a brókerek egyszerre akár több vonalat is gond nélkül kezeljenek, miközben ügyleteiket rögzítik a banki rendszerekben. A megoldás segítségével a kereskedő egy gombnyomással válthat a vonalban lévő partnerek között, ezzel párhuzamosan pedig a számítógép monitorján figyelheti az aktuális árfolyam-alakulásokat.

 

Ha Önnek is fontos, hogy több száz beérkező telefonhívása gyorsan és rugalmasan kezelhetővé váljon, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ajánlatkérés  Információkérés

Kapcsolódó gyártók

 

Kapcsolódó referenciánk

A K&H Bank deviza- és állampapír-piaci tranzakcióit támogató telefonos rendszer bevezetése