Számoljon le végleg a vállalaton belüli információmegosztás problémájával! Az egységes üzenetkezelés bevezetésével hangüzenetet, faxot, e-mailt, illetve web alapú kommunikációt terelhet egyetlen csatornára, mely mind belső vállalati, mind mobil környezetben elérhető. Munkatársai így akkor is hozzájutnak a munkájukhoz szükséges információkhoz, ha éppen úton vannak, vagy a cégtől távol eső helyen kell kapcsolatot tartaniuk.

Az egységes üzenetkezelés nem pusztán egyszerűbbé és eredményesebbé teszi a kollégákkal és partnerekkel történő kapcsolattartást, de bevezetése révén a távközlési költségek is optimalizálhatók. Portfóliónkban olyan gyártók megoldásai érhetők el, melyek 21. századi módon támogatják a vállalat munkafolyamatait, például az Avaya, a Cisco és a Microsoft kapcsolódó fejlesztései.


Miért éri meg az egységes üzenetkezelés bevezetése?

  • Megszűnik az információhiányból adódó munkakiesés.
  • Jelentősen javul és mobilizálódik a tudásmegosztás.
  • A vállalati információk könnyedén elérhetővé vállnak akár mobileszközről, akár asztali számítógépről, javul a belső kapcsolattartás minősége.
 

Ha Önnek is fontos, hogy egységes mederbe terelje a vállalati kommunikációt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ajánlatkérés  Információkérés

Kapcsolódó gyártók