Tegye hatékonnyá és személyessé az egymástól távol lévő munkatársak együttműködését! Videokonferencia megoldásaink segítségével asztali gépeken, tárgyalóban rögzített videorendszereken, vagy akár mobileszközökön kezdeményezhet és folytathat kiváló minőségű konferenciahívást.

A video alapú kommunikációban tetszőleges tartalom osztható meg, így a megoldás képes a csoportmunka hatékony támogatására, de akár távoktatásra is, miközben minimalizálhatók az utazási költségek.

Portfóliónkban az Avaya/Radvision, a Cisco és a Microsoft rendszerei egyaránt elérhetők. Vonatkozó nemzetközi minősítéssel és a területen meghatározó tapasztalattal rendelkező mérnökcsapatunk a vállalat igényei alapján alakítja ki az optimális videokonferencia-rendszert.


Miért éri meg a videokonferencia bevezetése?

  • Az egymástól távol levő kollégák számára is személyes élmény lesz a csapatmunka.
  • Az együttműködést jelentősen javító személyesség megteremtésén túl tetszőleges tartalom is megosztható.
  • Nincs több felesleges utazás, a kollégák bárhol, tetszőleges eszközről képessé vállnak a hatékony csoportmunka megvalósítására.
 

Ha Önnek is fontos, hogy az egymástól távol eső helyeken dolgozó kollégák számára is személyes legyen a csapatmunka, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ajánlatkérés  Információkérés

Kapcsolódó gyártók